Schnittlauch-Allium-schoenoprasum-5
Schnittlauch ist eine ausdauernde und horstbildende Pflanze, die Wuchshöhen von 5 bis 50 cm erreicht. Er treibt aus länglichen und dünnhäutigen Zwiebeln, die auf einem kurzverzweigten Wurzelstock zusammenstehen. Der hohle Stängel bildet meist nur im unteren Bereich ein bis zwei, bis zu 35 cm lange, schmale, runde, röhrenformige Blätter aus. Diese sind grün oder graugrün gefärbt. Sehr bekannt ist der Schnittlauch als Küchenkraut. Er vertreibt die Frühjahrsmüdigkeit, reinigt das Blut und liefert uns Vitamin C. The chive is a bulb-forming herbaceous perennial plant, growing to 30-50 cm tall. The bulbs are slender conical, 2-3 cm long and 1 cm broad, and grow in dense clusters from the roots. The leaves are hollow tubular, up to 50 cm long, and 2-3 mm in diameter, with a soft texture, although, prior to the emergence of a flower from a leaf, it may appear stiffer than usual. Chives have a wide variety of culinary uses. The medical properties of chives are similar to those of garlic, but weaker; the faint effects in comparison with garlic are probably the main reason for its limited use as a medicinal herb.

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